for Nylig, jeg har købt en vare, og bragte det hjem for at se om det ville virke med den indretning og fandt, spærtræ at det ikke passer til vores udseende. Er du på udkig efter nogle unikke køkkenredskaber, home decor poster, opfindsomme nick-knacks, eller er du bare brug for et par unikke gaveideer? Jeg vil råde alle, shopping på Spær til at være ekstra forsigtig, når du rører skærmen elementer, ellers medarbejdere kan forsøge at holde dig ansvarlig for deres egen defekte varer. Så hun gik over til hendes chef, jeg sætter den merchandise jeg havde planer om at købe på det nærmeste hylde og fortalte min kæreste “, Hvis de kommer tilbage her og fortælle mig, at jeg er nødt til at betale for dette, vi forlader, ikke at betale dem, og ikke køber det her.” Efter omkring 2-3 minutter forvalteren kom over og spurgte mig, om jeg havde tabt den time glas. Selv efter jeg satte parret overpris emner, jeg var ved at købe.

Min søster købte et par skjorter på salg, men var i tvivl om den passer – der er ingen montering værelser på Spærene. Så min søster har købt to skjorter. Jeg ringede til lederen af den næste arbejdsdag, og fortalte hende, at jeg havde et kontoudtog, der viser, at jeg købte den på den pågældende butik. Hun vinkede mig ud, greb vi vores merchandise fra hylden, købte det, og forlod butikken. Mens der er virkelig cool merchandise hele butikken, og mange af udstillingsgenstande hele butikken er beskadiget på en eller anden måde, og har helt klart ikke blevet kontrolleret for at sikre, at de trygt kan håndteres på en skånsom måde.

jeg kan nyde butikken, men efter at have besværet fik jeg forsøger at vende tilbage en $25.00 punkt, jeg vil ikke vende tilbage til at give dem til business-når som helst snart. Så du i det mindste havde det papirarbejde, der er for din virksomhed intakt, hvis ikke butikken. Men, jeg kørte 45 minutter væk, og viste også tag stadig på vare fra deres butik, og er stadig, at de ikke ønsker at acceptere det uden kvittering. Jeg forsøgte at returnere varen uden kvittering, fordi jeg ikke kunne finde ud af det. Har du ofte finde dig selv med for mange penge? Find ud af, før du starter jobbet, hvis du har en tværstivere forsynede tag, da dette kunne alvorligt komplicere processen.

Min kæreste fortalte mig om Spær, og vi besluttede at tjekke butikken ud på April 9, 2012. Vi havde ledt rundt i butikken for om 15 minutter, når jeg kom efter nogle timers briller for $29.99, som jeg syntes så rigtig pæn. En kvindelig medarbejder kom over straks efter at have hørt den ned, og før du spørger mig eventuelle spørgsmål, fortalte mig, at “Desværre er vores lagre politik er, hvis du bryde det, du er nødt til at betale for det.” Forvirret, jeg kiggede på hende og fortalte hende, at jeg ikke slippe det, at produktet var defekt, og det faldt i mine hænder. Jeg så samlet op af det mørke grå, og så snart jeg vendte den sidelæns, glas indsætte faldt ud af rammen, ramte gulvet, og smadrede højlydt. Bliver times briller, jeg tog den hvide og vendt den om. En havde hvide sand i det, og virkede lidt slidt ud med maling chips mangler off træramme.

En af de øverste turistmål i Coorg, Fort giver en smuk udsigt over Madikeri. Hvis vi vidste, at butikken var tænkt mig at gå tilbage på deres ord, vi absolut ikke ville have købt skjorter. For at fuldføre den periode, føler hun var klædt i tøj fra way back when. 85 luft hængekøje jeg spurgte, om det kan returneres hvis det ikke virker, sagde hun ja, jeg bragte det tilbage næste dag med en kvittering i pakken. I mellemtiden, cedertræ kan også være stærke mod forskellige vejr forstyrrelser og insekt skader. Men jeg følte mig en lille smule fornærmet, når der uden tvivl, jeg fik at vide jeg ville have til at betale for skader, der var klart ikke min skyld. Jeg fortalte hende, at nu tredje gang, at jeg bestemt ikke; de vise produktet var defekt, og jeg blev ikke betale for det.

If you liked this post and you would certainly like to obtain even more information regarding spærtræ kindly browse through our web site.