post

De fleste mennesker kender vist godt til, at det kan være lidt svært at komme ud af sengen om morgenen. Ligegyldigt om du er A- eller B-menneske, så har du sikkert oplevet, at den bløde, varme dyne bare virker meget mere tillokkende end det irriterende vækkeur. Men op skal man jo, der er simpelthen ikke andet at gøre, og derfor skylder du også dig selv at få en god start på dagen. Det er selvfølgelig forskelligt, hvad der fungerer for hvem, men når du begynder dagen på en dejlig måde, bliver resten af den sandsynligvis også god.

Varme drikke

Særligt om vinteren kan det være utroligt hyggeligt at starte sin dag med en varm drik. Det kan både være kaffe og te eller måske en kop varm mælk. Mange mennesker er dog rigtig glade for kaffe, fordi koffeinen kan give et tiltrængt et energiboost. Den kan være det nødvendige spark ud ad døren, så man kan komme i gang med dagen. Der er dog stor forskel på kvaliteten af den kaffe, vi drikker. Repertoiret spænder helt fra dyr coffee-to-go fra 7-11 til pulverkaffe tilsat varmt vand. Der er ikke noget, som er mere rigtigt end det andet, men hvis du gerne vil forkæle dig selv, kan du med fordel investere lidt ekstra i din morgenkaffe. Med lækkert udstyr, som for eksempel en Braun kaffemaskine, får du bedre smag og kvalitet og forhåbentlig en god start på dagen.

Motion

Det lyder måske ikke særligt behageligt at skulle direkte fra den varme seng og ud og motionere, men når du først er kommet i gang, kan det være den helt rigtige måde at starte dagen på. Du får et frisk pust allerede i morgenens første timer, og du vil sandsynligvis kunne gå videre til resten af dagen med helt ny energi. Det behøver ikke være et særligt omfattende program, et par yogaøvelser eller nogle armbøjninger kan sagtens være med til at give dig lidt ekstra overskud. Så længe du vælger en træningsform, som du er glad for, skal din morgen nok blive helt perfekt.