Leje en bil kan være en masse sjov, bare plain sjove. Biludlejning tilbyder lejer mulighed for at køre en bil, lastbil eller SUV, som de normalt ikke ville eller kunne ikke købe. Leje en bil er for en weekend får væk, for at imponere nogen eller bare for at have noget andet at drev for et par dage er nogle af de mest populære grunde til at besøge en udlejer. Men så sjovt som det er at leje biler, der er nogle ikke så sjove ting, der skal ske, før du kører det fra partiet.

1 – Husk på, de fleste udlejningsselskaber ikke vil leje til enhver chauffør under 25 år. Hvis du falder ind under dette magiske tal, vil du højst sandsynligt skal få en ældre slægtning eller ven til at undertegne kontraktens faktiske for dig.

2-du vil naturligvis brug for et gyldigt kørekort til leje bilen. Hvis du ikke har en licens, vil de ikke leje til dig under nogen omstændigheder. De fleste virksomheder også kræver, at du reservere din bil med brug af en større kreditkort, men du kan betale kontant, hvis du foretrækker.

3 – du behøver ikke at have personlige auto forsikring at leje en bil; de vil spørge dig, hvis du ønsker at købe deres forsikring for varigheden af lejekontrakten. Men hvis, du har din egen forsikring, skal du sørge for at kalde din agent for at se, hvis du er dækket under din brug af en udlejningsbil. Hvis din personlige auto politik dækker dig, er der ingen grund til at købe en politik fra udlejer.

4 – det er klogt at ringe flere biludlejningsselskaber at forhøre sig om priser, bil tilgængelighed og specials. Spørge om muligheder, såsom opgraderinger, afhente og aflevere tjenester, ubegrænset kilometertal og weekend versus ugentlige leje priser. Mange virksomheder tilbyder også særlige tilbud til kunder, der er medlemmer af andre organisationer (dvs. kreditforeninger, lager klubber, etc).

5 – efter du har kaldet rundt, fandt de bedste tilbud og reserveret bilen valg; Det er tid til at samle den op. Sørg for at have alle dine personlige papirer med dig, herunder din auto politik, hvis du ikke vil købe deres. Før du underskriver kontrakten, læse igennem det og stille eventuelle spørgsmål du måtte have.

Leave a Reply

Your email address will not be published.