Har du gemt konkurs, da du købte dit hjem? Søger du nu for at drage fordel af lavere renter ved refinansiering dit hjem? Du vil sandsynligvis snart indse, hvor meget sværere det er at finansiere eller refinansiere et hjem efter en nylig konkurs. Det er dog ikke umuligt. Der er mange selskaber online, der vil hjælpe dig med at refinansiere dit hjem.

Her er nogle tips til at overveje, når refinansiering efter en konkurs:

Selv om renten er faldet, du muligvis ikke få en lavere rente end da du købte i første omgang – hvis du havde anstændig eller god kredit når du har købt dit hjem oprindeligt, selvom renten har sænket for nylig, kan du ikke være i stand at kvalificere til en rente på nogen lavere end du havde da købte du dit hjem oprindeligt. Med en nylig konkurs vil din rente være ganske lidt højere end før. Der er mange pant regnemaskiner tilgængelig online, vil hjælpe dig med at analysere dit nuværende betaling og rente og fortælle dig, hvis det er bedre for dig at refinansiere dit hjem eller ej.

Pas på forudbetaling sanktioner – selvom du kan kvalificere dig til en rentesats, der er lavere end hvad du i øjeblikket har, Sørg for, at du ikke får dig selv ind i et lån med en forudbetaling straf. Hvis du har et lån lige nu gratis og klare enhver forudbetaling sanktioner, ville det være en stor fejltagelse at låse dig ind i et andet lån til 6 måneder til 3 år eller mere. Hvis renten falder igen, eller du skal flytte, vil du skulle betale omkring 6 måneder af betalinger eller interesse for at komme ud af lånet med en forudbetaling straf.

Pas på aggressiv långivere – der er mange udlån svindel på fremmarch, Sørg for, at du har at gøre med velrenommerede realkreditinstitutterne. Hold øje med tegn på skyggefulde udlånspraksis.

Shoppe rundt – få lån tilbud fra mindst 3 långivere. Dette er en god tommelfingerregel med dårlig kreditlån. Når du kan få flere https://lånhurtig.dk/ lån tilbud, kan du sammenligne renter og gebyrer. Kontroller, at du ikke kan acceptere det første lån tilbydes til dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.