Når du er på udkig efter de bedste sci fi lydbøger, der er nogle ting, du skal kigge efter. Som du måske ved, lydbøger er stor, fordi du kan lytte, mens du kører eller gøre andre gøremål omkring dit hus. Du behøver ikke at bære rundt på en bog med dig, mens du læser og kan lytte, mens du også laver mange andre aktiviteter. For at få de bedste lydbøger skal du dog investere i de bedste bøger, der er tilgængelige. Læs videre for at finde ud af mere om de bedste science fiction lydbøger derude.

Nnedi Okorafor er skaberen af fantasy genren og har skrevet nogle af de bedste science fiction lydbøger nogensinde – og du kan høre dem på lydbogreolen.dk. Den valgte kollektion indeholder råb fra klassiske historier til moderne hits af sci fi. Klar til en helt ny verden! Så strop dine ører op og sid tæt med dine foretrukne science fiction-lydbøger i lydbiblioteket. Nnedi Okorafor-samlingen indeholder elleve lydbøger med Star Trek, Babylonian Nights, Harry Potter, Ringenes Herre, Percy Jackson og Olympians og The Time Ships.

En af mine personlige favoritter er Randa Jarrars Xenogenesis. Denne serie er en anden af de bedste fantasy lydbøger byder Xenogony, en ung menneskelig hovedperson, der bor i en menneske-domineret planet. Randa Jarrar finder sted på Jorden i løbet af det 22. århundrede, hvor et massivt soludbrud har forårsaget et massivt skift i det atmosfæriske tryk. Dette påvirker et par tusinde mennesker på overfladen af planeten, herunder mennesker, der har forvandlet sig til væsner kaldet Xenogones. Som Xenogones begynder at angribe mennesker, Randa skal lære at kontrollere sine nyfundne evner og redde sin verden.

En anden lydbog, der bør nævnes, er The Rook’s trilogi byder Nnedi Okorafor. Denne trilogi er første bind af en ti-bogs serie baseret på livet af Maqbool Fida Husain. Som barn blev Nnedi betragtet som et forræderisk element i Pakistans sikkerhedsstyrker for at hjælpe modstandsbevægelsen mod general Zia ul Haqs undertrykkende regime. Det første bind af trilogien, der dækker et øjeblik, hvor Nnedi dræber Haqbool ved at holde ham over en pulje af vand, vil fange dig med, hvad der sker næste. De efterfølgende bind er lige så spændingsfyldte, tilføjer endnu mere intriger til denne fantastiske serie.

Min favorit nogensinde er uden tvivl, Charles de Lint’s Darkison. Dette er det sidste bind af Lint’s multi-volumen episke byder hovedpersonerne skabt i de første tre romaner af serien. Jeg vil indrømme, som en læser, havde jeg ikke forvente den endelige rate af denne episke at være så god som de tidligere rater; Jeg har dog nyde denne sidste rate meget. Historien finder sted 60 år efter begivenhederne i de tidligere bøger og finder sted i nutidens London. Rollebesætningen indeholder nogle meget berømte navne som Ian McShane (Darth Vader), Sienna Guillory (Alice i Eventyrland), Emory Douglas (The DaVinci Code), Andy Garcia (Glee), Rachael Leigh Cook (Abercrombie og Fitch) og mange andre. Den lette brigade, som nævnes i romanen, har også fået en spin-off bog med titlen Darkly Prey.

Endelig er jeg nødt til at give min personlige top anbefaling til R. A. Salvatore’s The Inner Light. Dette er sandsynligvis en af mine personlige favoritter. Det er let anses for at være den bedste sci fi lydbog, og jeg varmt anbefale dette til folk, der ikke har læst serien, eller som ønsker at opleve rummet opera genren på tæt hold og personlig. Historien er imponerende, figurerne er godt tegnet, plottet er gribende, og det er en meget underholdende lydbog, der ikke får dig til at ønske at afslutte læsningen endnu. Faktisk kan du blive lige her og lytte til det flere gange!